Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 18 januari 2010

LIJSTTREKKER D66 MOET ZICH MELDEN BIJ DE POLITIE

Klopt, op zaterdag 23 januari a.s. is er de afspraak met de politie Alkmaar.

Ik moet mij om 21.30 uur melden op het buro Mallegatsplein, waarom?

Eerst maar eens duidelijk zeggen dat het op eigen verzoek is, ik ga een dienst meedraaien met de politie.
(HIT team).

Ik wil te weten komen  hoe het nu met de veiligheid gesteld is in Alkmaar, vanuit de ogen van de politie en in hoeverrre zijn agenten instaat hun werk te doen.

Veiligheid is belangrijk voor D66. Onze tweede kamer fraktie had 150 miljoen gereserveerd in haar tegenbegroting om de bezunigingen op de politie terug te draaien, zodat er geen blauw op straat hoeft te verdwijnen.

Nu het kabinet ( de pvda minister met name) toch bij haar bezuiniging blijft, je op je vingers na kunt tellen dat er minder blauw op straat komt wil ik het politie werk eens van dichtbij bekijken…………………..

Zaterdag 23 januari, 21.30 uur meld ik me op het Mallegatsplein.