Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 18 januari 2010

Verkiezingsstunt………………….?

In de commissie Bestuur en Middelen kwam de PvdA met een verrassend verzoek aan het college, namelijk om te onderzoeken of Alkmaar zelf agenten kan betalen indien de overheidsbezuinigingen op de politie de hoeveelheid blauw op straat in gevaar brengen.

Een onderzoek, leuk, maar is het niet de PvdA minister Guusje Ter Horst die deze bezuinigingen op de politie ingevoerd heeft? Iedereen met gezond verstand weet dat deze bezuinigingen leiden tot minder blauw op straat!
D66 heeft in de Tweede Kamer aangegeven deze bezuinigingen op de politie onverantwoord te vinden.
Kom op PvdA Alkmaar, niet  (verkiezings-)stunten door te vragen om een onderzoek in Alkmaar, maar ga naar je   (eigen) PvdA minister en vertel haar dat bezuinigen op de politie gewoon niet kan!

Dan doe je iets voor de  veiligheid van de inwoners van Alkmaar!