Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 4 december 2018

Breedband in buitengebied een feit

Binnenkort is glasvezel in het buitengebied van Schermer en Graft-De Rijp een feit.

D66 is blij dat we destijds alle partijen in Alkmaar hebben overtuigd tot het uitrollen van glasvezel, startend in de Alkmaarse buitengebieden. Door D66 is dit onderwerp in het vorige coalitieakkoord opgenomen en leidt het proces dat toen is ingegaan nu tot een prachtige mijlpaal. Glasvezel wordt uitgerold in de zogenaamde onrendabele gebieden van Alkmaar. Hiermee wordt heel de gemeente uiteindelijk aangesloten op snel internet. Voor veel (agrarische) ondernemers en particulieren een fantastisch resultaat. Breedband Alkmaar Buiten gefeliciteerd met jullie vasthoudendheid en FiberNH gefeliciteerd met de opdracht.