Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 3 september 2019

Rondje Raad Overdie 26 september

De gemeenteraad van Alkmaar streeft ernaar om in alle wijken tenminste één keer per raadsperiode een zogenaamd ‘Rondje Raad’ te organiseren om in gesprek te gaan met de inwoners. Op donderdag 26 september is een bijeenkomst gepland voor Oud + Nieuw Overdie; raadsleden komen dan dus bij u in de wijk op bezoek.

De bijeenkomst is bedoeld om te vernemen wat er speelt in uw wijk. U loopt als bewoner vast tegen zaken in uw wijk aan waar u een mening over heeft of waarvan u zich afvraagt waarom het zo geregeld is. Of ziet u uitdagingen en kansen voor uw wijk? Vertel het in informele setting aan de gemeenteraadsleden!

Welkom in wijkcentrum Overdie
U bent van harte uitgenodigd voor deze informele bijeenkomst op donderdag 26 september van 19.00 tot 21.00 uur in wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, Alkmaar.

Wat kunt u daar verwachten?
Na een korte presentatie over de gemeenteraad, lichten wijkbewoners hun onderwerp toe. Overige aanwezigen en raadsleden kunnen reageren en nader van gedachten wisselen. Daarna biedt de gemeenteraad u graag ‘een rondje’ aan en kunt u persoonlijk kennis maken met de aanwezige raadsleden.

Meld u aan, want vol=vol Wilt u aanwezig zijn bij Rondje Raad? Meld u dan vóór 15 september aan via

raadsgriffie@alkmaar.nl
of

raadsgriffie – postbus 53 – 1800 BC Alkmaar

onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres. Wilt u tijdens deze avond een onderwerp inbrengen, omschrijf dan ook kort uw onderwerp.