Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 14 februari 2021

Valentijnsattentie voor de teststraat en de prikstraat

Sinds 1990 zet D66 jaarlijks vrijwilligers in het zonnetje op Valentijnsdag. Dit jaar vond D66 Alkmaar het belangrijk dat ook de mensen van de GGD die iedere dag Corona-tests uitvoeren en vaccinaties doen vandaag een positief signaal uit de samenleving krijgen. Ze staan op de tijdelijke locaties vaak in de kou voor iedereen klaar en hebben een gigantische klus te klaren onder hoge druk.

Afdelingsvoorzitter Conny van Stralen leverde zondagochtend – corona-veilig – valentijnsattenties voor alle medewerkers af bij de teststraat in de Toermalijnstraat en de vaccinatielocatie op de Olympiaweg: “We steken hen graag hiermee een hart onder de riem en wensen ze veel succes en energie toe de komende maanden. “