Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 17 juni 2021

Simone Meijnen gekozen als lijsttrekker

Na interne verkiezingen is de kandidatuur van Simone Meijnen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 bevestigd door de leden van D66 in de gemeente Alkmaar.

Simone kennen we al goed als raadslid in Alkmaar en woordvoerder onderwijs en kinderopvang, cultuur, WMO, jeugdzorg, werk en inkomen en milieu. In het dagelijks leven is zij opleidingsadviseur & jeugdverpleegkundige bij GGD Hollands Noorden. Zij woont in het centrum van de stad.

D66 heeft vertrouwen in Simone als trekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, want 97% van de D66-stemmers heeft haar kandidatuur positief bevestigd bij de interne stemming. 33 van de 143 kiesgerechtigde leden hebben hun stem digitaal uitgebracht.

Wij wensen Simone veel succes met de voorbereiding op deze nieuwe rol en kijken uit naar de verkiezingscampagne.