Steun ons en help Nederland vooruit

Anna Buongiovanni

Algemeen Bestuurslid

Voor mij is D66 de partij waar het onderwijs de boventoon voert. Onderwijs is de basis voor gelijke kansen voor iedereen in de maatschappij. D66 is een realistische en sociale liberale partij, waarbij ik me thuis voel.
In 2008 ben ik lid geworden van D66 maar ik kon nog niet actief zijn in de politiek wegens opgroeiende dochters, een studie en een parttime job. Nu als gepensioneerde kan ik me deze luxe wel permitteren.
Een anekdote van Els Borst sprak mij aan. Ze zei: “politiek is te belangrijk om alleen aan de mannen over te laten”. Dus wilde ik iets veranderen dan moest ik als vrouw wel meedoen aan de politiek. Ik heb de laatste jaren veel ervaring opgedaan binnen D66 als vrijwilliger, fractieassistente en enkele jaren als raadslid. Nu zit ik in het bestuur en met veel plezier bekleed ik deze functie.
Iedereen kan een bijdrage leveren aan onze partij, door lid te worden en vrijwilligerswerk te doen zoals bestuurslid worden, kandideren als raadslid, meedenken over de visie van D66, campagne voeren (als commissielid), activiteiten op sociaal-cultureel gebied ontplooien enz.
Mochten jullie interesse en zin in hebben om mee te denken en ideeƫn hebben om iets te organiseren, dan zijn jullie van harte welkom bij D66 Alkmaar. Aanmelden kan bij het secretariaat via de website.

Anna Buongiovanni

Meer van Anna Buongiovanni